Sport

Labdarúgás: KITE-siker a Csanádpalota ellen + FOTÓK

Labdarúgás: KITE-siker a Csanádpalota ellen + FOTÓK

2011. március 6., vasárnap
Labdarúgás: KITE-siker a Csanádpalota ellen + FOTÓK
A Lokomotiv Moszkva elleni pénteki szenzációs döntetlent követően visszatért Csongrád megyébe a KITE-Szeged. A kék-fekete-zöldek a megyei I. osztályú Csanádpalotát látták vendégül vasárnap kora délután a Felső Tisza parti műfüvön. A péntek esti Moszkva elleni derbit még igencsak érezték a lábukban Major László tanítványai, fáradtan mozogtak a fiúk, de ezen nem is szabad meglepődni. A fantasztikus eredményből még rengeteget profitálhatnak, igazi csapattá kovácsolódott a keret. A Csanádpalotával szembeni remek hangulatú tesztderbit 0-0-s félidőt követően 3-0-ra nyerték a hazaiak. A szakvezetés szerint a kilencven perc jól szolgálta a felkészülést, mely ezzel be is fejeződött. Hétfőtől a versenyidőszak következik a KITE-Szeged számára is. Alig egy hét múlva már tétmérkőzésen lépnek pályára Bernáth Péterék: a KITE-Szeged március 12-én (szombaton) 14.30-kor a Hódmezővásárhelyi FC otthonában vendégszerepel az NB III Alföld csoport 17. fordulójában.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

KITE-Szeged - Csanádpalota FC 3-0 (0-0). Szeged, Felső Tisza parti stadion, műfű. KITE-Szeged: Tímár - Kormányos, Batik B., Varga F., Huszárik, Fődi, Czibere, Gahwagi, ifj. Major, Nagy A., Balogh N. Cserék: Kiss J., Batik G. (kapusok), Gellér, Kazán, Vágó A., Laczkó, Brinszky, Varga I., Kulacsik, Bernáth, Elvis. Gólszerző: Brinszky, Kulacsik, Bernáth.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.