Sport

Labdarúgás: gólzápor a KITE - Mórahalom meccsen + FOTÓK

Labdarúgás: gólzápor a KITE - Mórahalom meccsen + FOTÓK

2011. március 3., csütörtök
Labdarúgás: gólzápor a KITE - Mórahalom meccsen + FOTÓK
Nem fukarkodtak a gólokkal csütörtök este a KITE-Szeged és a Mórahalom VSE labdarúgói: a felkészülési mérkőzés a hazaiak 6-5-ös győzelmével ért véget. A Tisza-partiak péntek este Telkiben az orosz sztáregyüttes, a Lokomotiv Moszkva ellen folytatják. Előzetesen csak egy összecsapás szerepelt az NB III-as szegedi gárda e heti programjában, végül négy lett (lesz) belőle. A kék-fekete-zöldek kedden a megyei I. osztályú UTC-t verték 10-1-re, csütörtökön pedig a megye I. egyik legnagyobb favoritját, az őszi második Mórahalmot látták vendégül a Felső Tisza parti műfüvön. Bernáth Péteréknek sikerült legyőzniük Tóth Ákos tanítványait azon a mérkőzésen, mely két teljesen ellentétes félidőt hozott. Az első negyvenöt percben a legjobb felállásában pályára lépő Szeged Bernáth és Elvis két-két találatával megnyugtató előnyre tett szert, s abszolút fölényben is futballozott. A szünetben Major László vezetőedző teljes sort cserélt, s a második félidei tizenegy már korántsem muzsikált olyan jól, mint az "elődök". A vendégek 5-2-re nyerték ezt a játékrészt, maga a meccs végül 6-5-ös hazai győzelemmel zárult. Az igazi feladat azonban csak most következik: ahogy arról tegnap elsőként számoltunk be, pénteken 17 órai kezdettel az MLSZ telki edzőközpontjában az orosz Lokomotiv Moszkvával mérik össze tudásukat a Major-legények. Levezetésképpen vasárnap 12 órai kezdettel aztán a Csanádpalotát fogadják a szegediek. A vezetőedzőtől megtudtuk: a tervek szerint teljes kerettel utaznak Telkibe, ám természetesen a legerősebb összeállításban igyekeznek megnehezíteni az oroszok dolgát. Egyedül Pálinkó Máté nem áll rendelkezésre, a csatár betegséggel bajlódik.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

KITE-Szeged - Mórahalom VSE 6-5 (4-0). Szeged, Felső Tisza parti stadion. KITE-Szeged, I. félidő: Belecan - Leczkó, Kazán, Saulic, Gellér - Kulacsik, Huszárik, Bernáth, Batik B., Bernáth - Elvis. II. félidő: Kiss J. és Batik G. (kapusok) - Kormányos, Varga F., Bárkányi, Czibere - Varga I., Nagy A., Fődi, Gahwagi - Balogh N., ifj. Major. Vezetőedző: Major László. A hazai gólszerzők: Bernáth és Elvis 2-2, Varga F., Balogh N. Major László: "Az első félidőben minden rendben volt a játékunkkal, utána már kicsit a Moszkva elleni derbire készültünk, ezt a meccset pedig túlzottan is könnyedén vettük."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.