Sport

Labdarúgás: elhalasztják a megye I. és II. hétvégi fordulóját

Labdarúgás: elhalasztják a megye I. és II. hétvégi fordulóját

2011. március 3., csütörtök
Labdarúgás: elhalasztják a megye I. és II. hétvégi fordulóját

Nem rendeznek fordulót hétvégén a labdarúgó megyei I. és II. osztályban, a megyei III. osztályban viszont két összecsapással megkezdődik a tavaszi szezon. Így döntött csütörtökön a Magyar Labdarúgó-szövetség Csongrád Megyei Igazgatósága.

A február végi hóesés keresztbe tett a csapatoknak. A Csongrád megyei pályák jelenlegi állapota nem teszi lehetővé, hogy sérülésveszély és maradandó károkozás nélkül lebonyolítsák a tavaszi nyitófordulót. Az MLSZ Csongrád Megyei Igazgatóságának versenybizottsága a megyei igazgatóval együtt csütörtökön ezért úgy határozott, a megyei I. osztályban, valamint a megyei II. osztály mindkét csoportjában elhalasztják a teljes tavaszi nyitófordulót. A megyei III. osztályban három összecsapást (Sándorfalva II. - Algyő II., szombat 14.30, Domaszék - Öttömös és Ruzsa - Makó III., vasárnap 14.30) le tudnak játszani - tájékoztatta a SZEGEDma.hu-t

Nógrádi Tibor

igazgató. A megyei I. osztály 16. fordulójának kijelölt időpontja május 25. (szerda) 17 óra. A megyei II. Tisza-Maros csoport 15. fordulóját április 2-án (szombaton) 16 órakor, a Homokháti csoport 15. fordulóját április 3-án (vasárnap) 16 órakor pótolják. A megyei III. osztály 18. fordulójának hétvégén elmaradó meccset a versenybizottság döntésének értelmében május 19-éig kell lejátszaniuk a csapatoknak (megegyezésük alapján).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.