Sport

Kézilabda: KSZSE-győzelem Újkígyóson

Kézilabda: KSZSE-győzelem Újkígyóson

2011. március 1., kedd
Kézilabda: KSZSE-győzelem Újkígyóson
A megerősödött Újkígyós ellen fejezte be az alapszakaszt a KSZSE NB II-es női kézilabdacsapata, mely mérkőzés már úgymond tét nélküli volt a helyezések szempontjából. A jövőre nézve a szép, és a körülmények miatt értékes győzelem erőt adhat a lányoknak. "A mérkőzésre való felkészülés nem volt zökkenő mentes és több játékos hiánya sem könnyítette meg a dolgunkat. Ezen nehézségek ellenére a csapatszellem az eddigieknél erősebben jelen volt, biztattuk és örültünk egymás jó teljesítményének. A mérkőzésnek gyakorlatilag nem volt tétje mégis a győzelmen kívül más eredményt nem tudtuk elképzelni. Ehhez mérten léptünk pályára és túllépve az 'érdekes' bírói fújáson egy jó hangulatú szép megoldásokban gazdag, ötletes játékot produkálva magabiztosan legyőztük a végig küzdő hazai csapatot. Remélem a most megerősödő csapatszellem a ránk váró nehéz feladatokon is könnyedén átsegít majd minket és így elérjük a kitűzött célt!" - értékelte a mérkőzést játékosszemmel Szabó Andrea.

Női kézilabda NB II Dél-Keleti csoport, alapszakasz 17. forduló:

Újkígyós 100 néző. Vezette: Pusztai, Góg. Felföldi István SE - Kézilabda Szeged SE 22-31 (10-15)KSZSE: ALMÁSI - PUHALÁK 5, DRAXLER O. 6, HOMOKI 4, SZABÓ 1, TÖRÖK 2, HORVÁTH 4. Csere: Mészáros (kapus), MIKLÓS 2, GRANDJEAN 3, DRAXLER D. 3, Sebestény 1. Vezetőedző: Gera Norbert. Forgó Zoltán: "Gratulálok a lányoknak a felszabadult, de ugyanakkor fegyelmezett játékhoz, öröm volt a mai mérkőzés."

Női kézilabda NB II Dél-Keleti csoport, alapszakasz 17. forduló, ifjúsági mérkőzés:

Felföldi István SE - Kézilabda Szeged SE 23-38 (11-16) Újkígyós 50 néző. Vezette: Pusztai, Góg. KSZSE: ALMÁSI - BERNÁTSKY 4, PUHALÁK 5, Homoki 4, SEBESTÉNY 7, Török 1, HORVÁTH 6. Csere: MÉSZÁROS (kapus), SZABÓ 6, DEÁK 2, NÉMET 3, Forgó. Vezetőedző: Gera Norbert. Forgó Zoltán: "A taktikai utasítások maradéktalan betartása nagyarányú győzelemre vezetett."

Országos Serdülő Bajnokság:

Kézilabda Szeged SE – SZKKSE 20-26 (10-12)KSZSE: Tóth – Speth 2, Német 8, Deák 3, Simhercz 2, Koltai, Giricz 3. Csere: Szántó, SEVARACZ 1, Virág 1, Bajusz, Jankó. Vezetőedző: Miklósné Kocsis Éva. Miklósné Kocsis Éva: "Sajnos azok a játékosaim, akiktől jogosan várnám el, hogy húzóemberekké váljanak, messze elmaradtak a jó teljesítménytől. Üveges tekintettel, tompa fejjel játszották végig a mérkőzést, nem tartva be a taktikai utasításokat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.