Sport

Kézilabda: Aalborgban kikapott a csoportharmadik Pick Szeged

Kézilabda: Aalborgban kikapott a csoportharmadik Pick Szeged

2011. március 6., vasárnap
Kézilabda: Aalborgban kikapott a csoportharmadik Pick Szeged

Tét nélküli mérkőzésen a csoportharmadikként nyolcaddöntős Pick Szeged 34-30-ra kikapott a dán Aalborg otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája szombati játéknapján.

Mivel a spanyol Valladolid szombaton legyőzte a svájci Schaffhausent, ezzel tét nélküli lett ez a meccs: a Szeged csoportharmadikként jutott a nyolcaddöntőbe. A Tisza-partiak az első félidőben hol nagyobb, hol kisebb különbséggel vezettek, majd a második félidő közepétől a sereghajtó Aalborg meglépett, és megszerezte a két pontot. Az első négy helyezett továbbjutott a nyolcaddöntőbe, amelynek sorsolását hétfőn tartják.

Skaliczki László

vezetőedző együttese a hétfői sorsoláson egy csoportmásodik együttest kap, és a visszavágón majd idegenben lép pályára. A nyolcaddöntők első felvonását március 23. és 27., a visszavágókat pedig március 30. és április 3. között rendezik meg.

Férfi kézilabda Bajnokok Ligája, C csoport, 10. forduló:

Aalborg - Pick Szeged 34-30 (17-19)

Aalborg. Vezette: Abrahamsen, Kristiansen (norv.)

Korábban játszották:

Valladolid - Schaffhausen 35-26 Csehovszki Medvegyi - Dinamo Minszk 28-28

A csoport végeredménye:

1. Csehovszki Medvegyi 14 pont 2. Valladolid 13 3. Pick Szeged 10 4. Schaffhausen 9 5. Dinamo Minszk 8 6. Aalborg 6

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.