Közélet

Kalmár Ferenc már nem fb-tag (Frissítve)

Kalmár Ferenc már nem fb-tag (Frissítve)

2011. március 9., szerda
Kalmár Ferenc már nem fb-tag (Frissítve)

A Csongrád Megyei Önkormányzat összeférhetetlenség miatt azonnali hatállyal megszüntette Kalmár Ferenc minden felügyelőbizottsági tagsági viszonyát.

Az összeférhetetlenséget a vonatkozó törvényre hivatkozva maga az országgyűlési képviselő jelezte hivatalos úton a Csongrád Megyei Önkormányzat felé. Az eddig kifizetett tiszteletdíjakat

Kalmár Ferenc

önként és maradéktalanul visszamenőleg visszafizeti, és a jövőben semmilyen felügyelőbizottsági tisztséget nem tölt be megyei tulajdonban működő gazdasági társaságoknál - írja a Csongrád Megyei Közgyűlés sajtóközleménye.

Kalmár Ferenc megnyugtatóan rendezte ügyét

"A KDNP frakció üdvözli, hogy Kalmár Ferenc országgyűlési képviselő és a Csongrád Megyei Önkormányzat gyors és határozott lépéssel közösen elejét vette a további jogértelmezési vitáknak. A szerződő felek egymás között megállapították az összeférhetetlenséget, melyet a lehető legrövidebb időn belül megszüntettek. A felügyelőbizottsági tisztségeiről lemondva és az eddig felvett juttatások visszafizetésével a képviselő levonta a szükségszerű következtetéseket és megnyugtatóan rendezte az ügyet" - reagált közelményében a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) az ügyre. (SZEGEDma.hu - OS)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.