Közélet

Jobbik-közlemény a március 15-i előállításokról

Jobbik-közlemény a március 15-i előállításokról

2011. március 18., péntek
Jobbik-közlemény a március 15-i előállításokról

Sajtóközleményt adott ki a Jobbik Szegedi Szervezete a március 15-én a budapesti Hősök terén történt rendőri fellépést követő előállítások kapcsán. Az alábbiakban teljes terjedelmében közöljük a szegedi Jobbik nyilatkozatát.

Sajnálatosan értesült a Jobbik Szegedi Szervezete a karhatalom gyalázatos fellépéséről március 15-én. Elfogadhatatlanak tartjuk, hogy békés, emlékező magyar férfiakat és nőket inzultálnak a rendőrök a szabadság ünnepén. Úgy látjuk, hogy az Orbán-kormány és belügyminisztere, Pintér Sándor nem tanult a Gyurcsány-kormány hibáiból és ahelyett, hogy vidéken törekedne a közbiztonság helyreállítására, megint a nemzetükért tenni akaró magyar embereket zaklatja és vonja rendőrségi intézkedés alá. Felháborodva fogadtuk azt a hírt, hogy a rendőrség a rendezvény kezdetén - a Himnusz éneklése közben - több bajtársunkat is elhurcolt különösebb indok nélkül, köztük egy gárdistát, aki a Jobbik Szegedi Szervezetének a tagja. Jobbik Szegedi Szervezete eddig is kiállt tagjai, szimpatizánsai és szavazói mellett, ezért most is határozottan kiállunk bajtársunk mellett. Ezen okból felszólítjuk Szeged kormánypárti képviselőit, hogy járjanak közben Pintér Sándor belügyminiszternél, hogy hasonló rendőri agresszió ne történhessen meg az országban. Szebb Jövőt!

Tóth Péter a Jobbik Csongrád megyei elnöke Rácz Tibor a Jobbik szegedi alelnöke

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.