Közélet

Húsz bűncselekmény a Zrínyi Kommunikációs Kft.-nél

Húsz bűncselekmény a Zrínyi Kommunikációs Kft.-nél

2011. március 10., csütörtök
Húsz bűncselekmény a Zrínyi Kommunikációs Kft.-nél

Hende Csaba szerint húsz különböző bűncselekményt tártak fel a Zrínyi Kommunikációs Kft.-nél az átvilágítás során a szakemberek, ezért a legfőbb ügyészhez fordult.

A honvédelmi miniszter a Magyar Televízió Az este című műsorában szerdán elmondta: ezek gazdasági jellegű bűncselekmények, egyebek mellett hűtlen kezelés és magánokirat hamisítás. Hozzátette: a pénzt polgári peres úton próbálják visszaszerezni és büntetőeljárásban polgári jogi igényként akarják érvényesíteni.

Hende Csaba

hétfőn beszélt arról, hogy a Honvédelmi Minisztérium jelenlegi vezetése, mindent elkövet azért, hogy a korrupciók miatt elfolyt pénzeket visszaszerezze a büntetőeljárások befejezése után. Azt mondta: már nincsenek korrupciós ügyek a tárcánál; azokat, amelyek most kerültek napvilágra, valamelyik korábbi vezetés idején követték el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.