Bulvár

Hét megbújt személy egy kamionban Nagylaknál

Hét megbújt személy egy kamionban Nagylaknál

2011. március 1., kedd
Hét megbújt személy egy kamionban Nagylaknál

Összesen hét megbújt személyt találtak a határrendészek egy kamion rakterében a Nagylaki Határátkelőhelyen hétfőn. A kamion sofőrje vélhetően nem tudott a potyautasokról - tudtuk meg a CSMRFK Sajtószolgálatától.

A magyar rendszámú kamion hétfőn kora délután jelentkezett belépésre a Nagylaki Határátkelőhelyen. A közös román-magyar ellenőrzés során a határrendészeknek feltűnt, hogy a jármű rakományán lévő vámzár zsinórja sérült, így azt megbontva a raktérben 7 személyre bukkantak, akik saját elmondásuk szerint palesztinok. A kamion egyébként Törökországból Szlovákia felé tartott, és a rendelkezésre álló információk alapján a sofőr tudta nélkül másztak be a raktérbe, hogy azután ott megbújva jussanak Nyugat-Európába. Az ügyben a román határőrizeti szerv jár el - áll a sajtóanyagban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.