Bulvár

Garázdaság Dócon

Garázdaság Dócon

2011. március 9., szerda
Garázdaság Dócon

Garázdaság miatt kezdeményezett eljárást a Szegedi Rendőrkapitányság egy 33 éves dóci nő ellen, miután kezében egy kővel támadólag lépett egy internetes televízió tudósítói ellen tegnap – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A jelenlegi információk szerint a televíziós stáb több más médium munkatársával a dóci tanyavilágban forgatott. Amikor az ott lakók az egyik tanyánál meglátták a kamerát, többen ingerülten felszólították az újságokat, hogy ne forgassanak, majd a 33 éves nő egy követ vett fel a földről és megindult a tévéstáb felé. Az újságírók erre beszálltak az autójukba és elhajtottak. Személyi sérülés nem történt. A Szegedi Rendőrkapitányság az ügyben garázdaság szabálysértése miatt indított eljárást. Mivel ez a szabálysértés akár elzárással is sújtható, ezért annak elbírálása bírói hatáskörbe tartozik, így az ügy iratait a rendőrség megküldi a Szegedi Városi Bíróságnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.