Közélet

Fapál vitte a kenőpézt a honvédelmi miniszternek

Fapál vitte a kenőpézt a honvédelmi miniszternek

2011. március 22., kedd
Fapál vitte a kenőpézt a honvédelmi miniszternek

Kiemelt juttatások jártak Fapál Lászlónak, aki már 2002 és 2004 között ügyvédként dolgozhatott a honvédelmi tárca médiacégénél. Egy vallomás szerint később közigazgatási államtitkárként maga vitte át viszkisdobozban a kenőpénzt Juhász Ferencnek.

Ügyvédként dolgozhatott már 2002-től a Honvédelmi Minisztérium (HM) médiacégénél

Fapál László

, aki a tárcánál feltárt vesztegetési botrány egyik gyanúsítottja – írja cikkében az mno.hu. A lap birtokába került, 2002. december 2-i keltezésű megbízási szerződés szerint Fapál havi bruttó félmillió forintért „ügyvédi szakértelmet igénylő” feladatokat láthatott el a HM Zrínyi Kommunikációs Szolgáltató Kht.-nál. Ekkor a honvédelmi miniszter

Juhász Ferenc

(MSZP) volt. A dokumentumból kiderül, hogy Fapál László szolgálati autót kapott, amelynek közterheit az állami cég fizette – olvasható a keddi Magyar Nemzetben, melyből további részleteket is megtudhat. (Forrás: Magyar Nemzet Online)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.