Bulvár

Előzetesben a vásárhelyi ékszerbolt rabló

Előzetesben a vásárhelyi ékszerbolt rabló

2011. március 28., hétfő
Előzetesben a vásárhelyi ékszerbolt rabló

Elfogta a rendőrség, a bíróság pedig elrendelte előzetes letartóztatását annak a 33 éves hódmezővásárhelyi férfinak, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy január 31-én a déli órákban egy fegyvernek látszó tárggyal ki akart rabolni egy ékszerboltot Hódmezővásárhelyen - tudtuk meg Szenti Szabolcs rendőrségi szóvivőtől.

Mint ismert, január 31-én a déli órákban Hódmezővásárhely belvárosában egy férfi arcát eltakarva bement az egyik ékszerboltba, ahol egy pisztolyszerű tárgyat tartott az alkalmazott fejéhez. Ekkor a sértett megnyomta a pánikgombot, mire az elkövető elállt a szándékától és üres kézzel elmenekült. A támadás során senki sem sérült meg. A nyomozás során a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitánysággal együttműködve megállapította a bűncselekmény feltételezett elkövetőjének személyazonosságát, akivel szemben elfogatóparancsot bocsátottak ki. Őt végül március 24-én a makói rendőrök a településen el is fogták. Az ügyben a rendőrség a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Akció Osztály kommandósainak bevonásával több házkutatást is tartott Hódmezővásárhelyen. A rendőrség kihallgatását követően a 33 éves férfit őrizetbe vette, majd a bíróság fegyveresen elkövetett rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt elrendelte előzetes letartóztatását - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.