Bulvár

Bajnok vagy elkövető?

Bajnok vagy elkövető?

2011. március 8., kedd
Bajnok vagy elkövető?

A Szegedi Rendőrkapitányság Belügyminisztérium által támogatott „Bajnok vagy elkövető?” című pályázatához olyan pályaműveket vár, melyek az adott életkornak megfelelően, a hagyományos (nem elektronikus) grafika eszközeivel jelenítik meg a rendőrséggel és/vagy a graffitizőkkel kapcsolatosan szerzett élményeket, tapasztalatokat, eseményeket, érzéseket.

A pályázat témája:

A graffiti gyerekszemmel – „bajnok vagy elkövető?” „Ha én rendőr lennék…”

Pályázók köre:

I. kategória: 11-14 év II. kategória: 14-18 év A pályázat benyújtásának feltételei: Minden versenyző két rajzzal pályázhat: 1. a Szegedi Rendőrkapitányság címerének megtervezése graffiti stílusban 2. a pályázat témájával összhangban lévő pályamunka elkészítése A megvalósítás technikája tetszőleges (vízfesték, tempera, ceruza, zsírkréta…), maximális mérete A/3 méret A pályamunkákat kérjük nem összehajtani! A pályaművek kötelező melléklete egy adatlap, melynek az alábbi adatokat kell tartalmaznia: - gyermek neve, életkora - kép címe - tanintézmény neve, címe, osztályfőnök neve - gyermek törvényes képviselőjének aláírása A versenyműveket és az adatlapot az alábbi címre kérjük eljuttatni:

Szegedi Rendőrkapitányság 6701 Szeged, pf.: 447.

A borítékon kérik feltüntetni: „Bajnok vagy elkövető?” rajzpályázat

A pályázat elbírálása:

A pályamunkákat a Szeged Rk. által felkért zsűri bírálja el. A zsűri döntését követően jogorvoslatnak helye nincs. Hiánypótlásra nincs lehetőség.

A díjakat a következő kategóriákban osztják ki:

I. kategória: (11-14 év) 1. díj: 35.000 Ft értékű vásárlási utalvány 2. díj: 25.000 Ft értékű vásárlási utalvány 3. díj: 15.000 Ft értékű vásárlási utalvány II. kategória: (14-18 év) 1. díj: 35.000 Ft értékű vásárlási utalvány 2. díj: 25.000 Ft értékű vásárlási utalvány 3. díj: 15.000 Ft értékű vásárlási utalvány

Eredményhirdetés, díjátadás:

A nyeremények átadása a főpályázat kapcsán megvalósított legalgraffiti falak ünnepélyes átadásán kerül sor, melynek egyik eleme, hogy mindkét kategória első három helyezettje felfestheti győztes munkáját a falra. A díjátadás pontos helyszínéről és időpontjáról a díjazott pályamunkát beküldő gyermekeket oktatási intézményük útján értesítik.

Fontos dátumok:

Pályázatok beküldési határideje: 2011.04.01. Pályázatok postára adási határideje: 2011.03.28. Pályázat elbírálásának határideje: 2011.04.25.

Egyéb fontos információk:

A beküldött pályamunkákat nem adják vissza. A beérkezett pályázatok alkotói tudomásul veszik, hogy a rajzokat a Szegedi Rendőrkapitányság a továbbiakban szabadon felhasználhatja honlapján, kiadványaiban, marketing vagy promóció céljából, a pályázó nevének feltüntetésével. További információ a pályázattal kapcsolatban: 62/562-400/16-83 mellék Battyányi-Fehér Mária r. tzls. 62/562-400/16-81 mellék Máté Alexandra r. tőrm.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.