Sport

Asztalitenisz: magabiztosan győzött a Floratom + FOTÓK

Asztalitenisz: magabiztosan győzött a Floratom + FOTÓK

2011. március 15., kedd
Asztalitenisz: magabiztosan győzött a Floratom + FOTÓK
Magabiztosan hozta a kötelezőt a Floratom együttese, bár a kiesés elől menekülő vendégek kezdtek jobban, hiszen a Dudás-Lukács duó döntő játszmában alulmaradt a Laczkó-Ács kettőssel szemben.

Férfi asztalitenisz Extraliga, 14. forduló

Floratom Szeged AC – Pécsi EAC 8-2 Győztek: Dudás – Perei 3-3, Lukács 2 Dudás esélyt sem hagyott Ácsnak, Lukács magabiztosan győzte le Oroszt, Perei csupán egy játszmát engedélyezett Laczkónak, így 3-1-re már a hazaiak vezettek. Dudás az első szett elvesztését követően fokozatosan felőrölte Oroszt, Perei Ács ellen igazolta, hogy jó formában van, Lukács szoros mérkőzésen vereséget szenvedett Laczkótól, így szépített a tavalyi szezon bronzérmese, 5-2. A záró körben a Floratom játszmát sem veszített, győzelmével újra az 5. helyen áll a bajnokságban. Lukács Levente: "Jó játékkal, kötelező győzelmet arattunk." A férfi NB I Keleti csoportjában a Floratom Szeged AC II. kiváló játékkal legyőzte a címvédőt.

Férfi asztalitenisz NB I Keleti csoport, 14. forduló

Floratom Szeged AC II. – Borsod Volán SE 10-8 Győztek: Kószó 4, Erdélyi – Tarkó 2-2, Szollár 1 és a Kószó-Erdélyi páros

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.