Közélet

A Fidesz közleménye az MSZP részországgyűlése kapcsán

A Fidesz közleménye az MSZP részországgyűlése kapcsán

2011. március 30., szerda
A Fidesz közleménye az MSZP részországgyűlése kapcsán

Részországgyűléseket tart az MSZP egy országjáró roadshow keretében, ennek állomása volt szerdán Szeged, Mesterházy Attila Gyurcsány Ferenccel és az MSZP vezérkarával karöltve látogatott el a Tisza-partra. Látogatásukra és a részországgyűlésen elhangzottakra reagál a Fidesz alábbi közleménye, melyet változtatás nélkül közlünk.

Magyarország egységes

A Fidesz Szegedi Szervezetének és Frakciójának sajtóközleménye Szilárd meggyőződésünk, hogy hazánk egységes egészet alkot. Magyar Országgyűlés csak egy van. A szocialisták részországgyűlésnek nevezett kihelyezett frakcióüléseikkel meg kívánják osztani a magyar embereket. Ezzel szemben a Fidesz-KDNP kiáll az ország és a társadalom egysége mellett mind az Országgyűlésben, mind azon kívül is. Az alaptörvény kifejezi a nemzet összetartozását, hazánk céljait, a társadalom értékeit. A kormány és a készülő alaptörvény az MSZP-s politikusok által magukra hagyott szocialista szavazókért is felelősséget érez. Botka László szájából hiteltelenül hangzik az önkormányzatiság érdekében tett felszólalás, hiszen éveken keresztül mélyen hallgatott és minden szocialista döntést támogatott, amelyek Gyurcsány Ferenc idején a magyar önkormányzatok padlóra küldését eredményezték. Felhívjuk a szegedi szocialista politikusokat, hogy a Magyar Országgyűlésben „Hallassák hangjukat!” és ne üres széksoraik képviseljék választóikat! A szocialista politikusok cserbenhagyják szavazóikat, amikor tudatosan nem vesznek részt a parlamenti munkában. A Fidesz Szegedi Szervezete és Frakciója ezért felhívja az alkotmányozásban való részvételre a szegedi szocialista képviselőket.

Szeged, 2011. március 30. Dr. Gyimesi László

elnök, Fidesz szegedi szervezet

Dr. Bohács Zsolt

frakcióvezető, Fidesz-KDNP szegedi frakciószövetség

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.