Bulvár

Szerdától újra jön a tél

Szerdától újra jön a tél

2011. február 4., péntek
Szerdától újra jön a tél

Tavaszias, napos idő lesz a hétvégén és a hét első felében, szerdán azonban visszatér a hideg. Havazásra, esőre a következő napokban nem kell számítani - tájékoztatta az InfoRádiót az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa.

A nyugati országrészben már megkezdődött a felmelegedés, Győrben és Sopronban 6 fokot mértek. Az enyhülés szombatra a keleti tájakat is eléri - mondta Németh Lajos meteorológus. A hétvégén tavaszias idő lesz, sok napsütéssel. A hőmérők országszerte akár 13 Celsius-fokot is mutathatnak. A korai tavasz az előrejelzés szerint azonban csupán kedd estig tart, akkor újabb hidegfront érkezik: éjszaka 0 és mínusz 5, napközben pedig legfeljebb plusz 5 fok várható; azonban az elkövetkező 10 napban még nem kell csapadékra számítani. (Forrás:

InfoRádió

)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.