Sport

Székely focicsapat megsegítésére gyűjt az FK

Székely focicsapat megsegítésére gyűjt az FK

2011. február 16., szerda
Székely focicsapat megsegítésére gyűjt az FK

A székelyföldi területi liga B csoportjában jelenleg harmadik helyen álló Székelyszentmihályi Haladás labdarúgócsapata egy kérést tett közzé az egyik közösségi portálon. Nehéz anyagi helyzete miatt kért segítséget, s a szegedi futball hagyományőrző csapata az FK 1899 Szeged nem volt rest, s gyűjtést szervez a székely csapat megsegítésére.

A kérés a következő:

Sziasztok!

"Kérdő útját nem veszti" alapon szeretnék itt érdeklődni, hogy volna-e lehetőség egy csapatra való HASZNÁLT focimezt beszerezni valamelyik csapattól, nem fontos a színe. Mi egy székelyföldi kis falu focicsapata volnánk, és mint mindenhol ezen a szinten ugyebár, eléggé szűkösen állunk pénz dolgában, tehát bevallom őszintén, nem tudunk erre összeget előteremteni. Olyan focimezekre gondoltunk amit már ott nem használnak/használtok, de mi még talán hasznát tudnánk venni. Hamarosan kezdődik nálunk is a tavaszi forduló és ez egy nagyon nagy segítség lenne most. Egyedül próbálom fenntartani ezt a csapatot, elég sok a költség, aki ebben benne van, az tudja. Rengeteget gondolkodtam, hogy merjek-e írni ide, nehogy "segílykérőnek" tűnjön a hsz., netalán arra gondoljon valaki hogy ilyen úton próbálok valamilyen anyagi javakhoz jutni. Tehát tiszta szándékkal érdeklődök. A becsületszavam a garancia.

Amennyiben lenne ilyen lehetőség, azt megkérem jelezze itt és neki/nekik bemutatom a csapatot, ami leellenőrizhető, hiszen be van jegyezve a megyei szövetségnél. (Azt csak zárójelbe jegyezném meg, hogy akár baráti kapcsolatot is kialakíthatnánk kölcsönös szimpátia esetén.)

Előre is köszönöm, és még egyszer bocsánat, hogy ezzel zavarok itt.

További szép napot és gólörömökben gazdag fordulókat!

Az FK 1899 Szeged Sportegyesület segítő szándékát a devecseri tragédia kapcsán megismerhettük. Akkor az általuk szervezett jótékonysági futballtornán összegyűjtött adományokat juttatták el

a vörösiszap-katasztrófa sújtotta terület labdarúgócsapatának.

A szegedi klub meghalva a szentmihályiak kérését, ismét szervezésbe és gyűjtésbe kezdett. Felvették a kapcsolatot a székelyföldi klub vezetőjével, aki megerősítette a világhálón eljuttatott közleményüket. Egyszóval bárminek örülnek, aminek hasznát tudják venni. Így mezeket, nadrágokat, sportszárakat, labdákat várnak. Az FK egyből felajánlott egy garnitúra mezt. Egyidejűleg kéri a többi megyei labdarúgócsapatot, hogy a lehetőségeihez mérten segítsen. Amennyiben van a csapat szertárában olyan sportfelszerelés, amit már a klub nem használ, de még használható állapotban van, akkor vegyék fel a kapcsolatot az FK 1899 Szegeddel. A kék-feketék személyesen juttatják el az összegyűjtött adományokat Székelyföldre. A gyűjtés koordinátora

Keresztúri János,

akit a 20/808-66-55 telefonszámon lehet elérni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.