Bulvár

Rablókat fogtak Szentesen

Rablókat fogtak Szentesen

2011. február 24., csütörtök
Rablókat fogtak Szentesen

Néhány órán belül sikerült felderíteniük a szentesi rendőröknek azt a rablást, amelyet szerdán a déli órákban követtek el a városban - tudtuk meg Tuczakov Szilvána rendőrségi szóvivőtől.

Egy, az Új utcán gyalogosan közlekedő középkorú nő táskáját vette el két fiatal. Az elkövetők kerékpárral a nő mellé érve a vállán lévő táskáját akarták letépni, ám a nő utána kapott, megragadta annak fülét, azonban az egyik elkövető a táskával együtt elrántotta. A sértett a földre esett, ám támadói tovább rángatták a táskát, míg annak füle el nem szakadt, majd biciklire pattanva a megszerzett zsákmánnyal együtt elhajtottak. A sértett 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az adatgyűjtés során beszerzett információk és a meghallgatott tanúk által elmondottak alapján a szentesi zsaruk látókörébe került egy 15 éves szentesi fiú, valamint társa, aki még a 14. életévét nem töltötte be. Az idősebb fiú gyanúsítotti kihallgatása során a rablás elkövetését elismerte. A rendőrök a 13 esztendős társát – gyerekkorára tekintettel – tanúként szintén meghallgatták, mely során ő is elismerte a bűncselekményt. A helyszíni kihallgatás alkalmával a rendőrök az eltulajdonított táska tartalmának egy részét megtalálták. Az idősebb fiút a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásának indítványozását, társa tekintetében – mivel 14. életévét még nem töltötte be – büntethetőséget kizáró ok áll fenn.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.