Közélet

Papírral igazolják a médiatörvényt

Papírral igazolják a médiatörvényt

2011. február 19., szombat
Papírral igazolják a médiatörvényt

Aki az Európai Bizottság kérésének megfelelő módosítások után is kritizálja a magyar médiatörvényt, az nem az európai szabályok szerint játszik - mondta Szájer József az InfoRádió Aréna című műsorában. A fideszes európai parlamenti képviselő arról is beszélt, hogyan fogalmazzák meg az új alkotmányban a magzati élet védelmét.

Magyarország az egyetlen uniós ország, amelynek papírja lesz arról a módosítások elfogadása után, hogy médiatörvénye megfelel az uniós szabályoknak - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában

Szájer József

. A fideszes európai parlamenti képviselő kiemelte: aki az Európai Bizottság kérésének megfelelő módosítások után is kritizálja a magyar médiatörvényt, az nem az európai szabályok szerint játszik, az felborítja a sakktáblát, amikor úgy érzi, hogy nem nyer. A magyar kormány az EU szabályai szerint játszik, és ha a közösség azt mondja, hogy változtatni kell, akkor ennek eleget teszünk, így lehetünk megbecsült tagjai a közösségnek - fejtette ki a politikus, hozzátéve, hogy a rugalmasság ebben az esetben erény. Szájer József közölte: Magyarország olyan játékos Európában, amely betartja a szabályokat, és hajlandó korrigálni, ha kell. (Forrás:

InfoRádió

)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.