Bulvár

Nem történt halálos közúti baleset az elmúlt napon

Nem történt halálos közúti baleset az elmúlt napon

2011. február 12., szombat
Nem történt halálos közúti baleset az elmúlt napon

Az elmúlt nap 163 közúti közlekedési baleset történt, senki nem halt meg az utakon a rendőrség tájékoztatása szerint. A police.hu szombati adatai szerint az elmúlt 24 órában a közutakon a rendőrségnek összesen 163 közúti közlekedési balesetnél kellett intézkednie; ebből 15 súlyos, 24 pedig könnyű sérüléssel járó baleset volt. A rendőrségi honlap kiemeli, hogy nem történt halálos kimenetelű baleset.

A hétvégén is sebességkorlátozásokra, terelésekre kell számítani az M0-ás régi szakaszán, ahol a harmadik forgalmi sáv épül. A korlátozás érinti az M0-M7 csomópontot is. E mellett az M0-ás új szakaszán, az 53. kilométernél is sebességkorlátozás van, itt a szalagkorlátot javítanak. Az M1-esen a jobb és bal pályatesteken a 12-67. kilométer szelvényekben 80-as sebességkorlátozással és mobil tereléssel szembesülnek az autósok, mert kátyúzási munkák folynak a haladósávban. Ugyanez a helyzet az M3-mason jobb és bal oldalán a 130-180. kilométer szelvényeknél is. Az M6-os út jobb és bal oldalán pedig a 22-76. kilométer szelvényben kell sebességkorlátozásra, sávzárásra számítani a munkálatok miatt. Az M7-es autópálya Budapest felé tartó oldalának 52-12. kilométerszelvényben a haladósávban takarítanak. A hétvégi határforgalomnál az ártándi közúti határátkelőhelyen a teherforgalomban torlódhatnak fel a járművek a hétvégi kamionstop miatt a belépő irányba, a várakozás 30-60 perc is lehet. A záhonyi közúti határátkelőhelyen ismételten 60-180 perces forgalomtorlódás várható a személy- és a teherforgalomban is, belépő és kilépő irányban. A várakozási időt növelheti a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) által a jövedéki termékekkel való visszaélés megakadályozása érdekében bevezetett intézkedés: számítógépes nyilvántartást vezetnek a személyautók üzemanyagszintjéről, illetve a külföldön megtett távolságról. A záhonyi forgalomtorlódás elkerüléséhez alternatív útvonalnak továbbra is a 07-19 óra között nyitva tartó Barabás közúti határátkelőhelyet, illetve a 08-16 óra között nyitva tartó Lónya közúti határátkelőhelyet ajánlott megkeresni. Beregsurány közúti határátkelőhelyen a hétvégén a délelőtti órákban belépő irányban, a délutáni órákban a kilépő irányban egy órás várakozás várható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.