Bulvár

Négy körözött személy került rendőrkézre egy este alatt

Négy körözött személy került rendőrkézre egy este alatt

2011. február 10., csütörtök
Négy körözött személy került rendőrkézre egy este alatt

Lopások és garázdaságok miatt volt elfogatóparancs érvényben az ellen a négy ember ellen, akiket egy este leforgása alatt fogtak el a Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai.

Először egy 52 éves nőt igazoltattak a rendőrök a Gerle utcai dűlőn, a szántóföld mellett. Őt a Szegedi Városi Bíróság kereste garázdaság elkövetése miatt. A rendőrök előállították, majd őrizetbe vették. További sorsáról a körözést elrendelő bíróság dönt majd. Nem sokkal később a Tömörkény üdülőtelepen fogtak el egy lopás miatt körözött 59 éves nőt az egyenruhások. Az ő tartózkodási helyét előzetes adatgyűjtés során sikerült megállapítani. Amikor a járőrök bevilágítottak az ingatlanba, a nő előjött, majd közölték vele, hogy előállítják a Szegedi Rendőrkapitányságra. A Folyamos-part üdülőtelepen is rendőrkézre került egy férfi, aki ellen a Szegedi Rendőrkapitányság bocsátott ki elfogatóparancsot garázdaság elkövetése miatt. Az elfogást végrehajtó rendőr korábbi ügyeiből ismerte a férfit, ezért amikor keresztnevén szólította, előjött a lakásából és megadta magát. A hajnali órákban a Szamos utca egyik társasházi lakásából került elő egy 52 éves férfi, az ő elfogását a Szegedi Városi Bíróság rendelte el. A rendőrök előállítását követően őrizetbe vették, az ő sorsáról is ma dönt majd a bíróság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.