Egyetem

Március 2-án mutathatják be az iPad új generációját

Március 2-án mutathatják be az iPad új generációját

2011. február 27., vasárnap
Március 2-án mutathatják be az iPad új generációját

Március másodikán mutathatják be az iPad második generációját - vélekednek azok a szakemberek, akik meghívást kaptak az Apple erre a napra meghirdetett bemutatójára.

Az új táblagép beharangozását mindössze a meghívókon szereplő iPad-fotó sejteti, jóllehet az informatikai szakportálok már hetek óta azt találgatják, hogy milyen újdonságok várhatók az állítólag már gyártás alatt lévő modellben. Legfontosabb újdonságként az iPhone-hoz hasonló előlapi kamerát várják a rajongók. A The Wall Street Journal korábbi értesülései szerint az új táblagép vékonyabb és könnyebb lesz, mint az első 680 grammos modell. Ezen kívül erősebb grafikus processzort és nagyobb memóriát várnak az Apple-től, miközben a kijelző felbontása nem valószínű, hogy változik. Az első iPad csaknem egy évvel ezelőtt jelent meg a piacon, azóta 14,8 millió darabot adtak el belőle világszerte. Idén az Apple várakozása szerint 27 milliót értékesítenek úgy, hogy nem terveznek lényeges árváltoztatást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.