Bulvár

Lopás miatt körözött bűnelkövetőket fogtak el

Lopás miatt körözött bűnelkövetőket fogtak el

2011. február 2., szerda
Lopás miatt körözött bűnelkövetőket fogtak el

Vagyon elleni bűncselekmények miatt körözött bűnelkövetőket, zsebtolvajokat és egy bolti szarkát fogtak el a rendőrök tegnap Szegeden - tudtuk meg a CSRMFK Sajtószolgálatától.

Egy 51 éves hajléktalan férfira egy elhagyatott váltókezelő épületben találtak rá a rendőrök, miközben takarók alá bújva próbálta átvészelni a rendkívül hideg éjszakát. Az egyenruhások a Szegedi Városi Bíróság által lopás miatt körözött hajléktalant elfogták, és őrizetbe vették. További sorsáról a bíróság dönt majd. Egy 49 éves hajléktalan férfi is rendőrkézre került tegnap. Őt a Szegedi Rendőrkapitányság körözte, mivel korábban az egyik szegedi hipermarketből több alkalommal lopott hering- és makrélafilét. Ellene is lopás miatt indult büntetőeljárás - közölte

Szenti Szabolcs

szóvivő. Sajátos módon rövidítették meg gyanútlan áldozatukat a tolvajok az egyik egy bevásárlóközpont közelében hétfőn - tudtuk meg

Tuczakov Szilvána

rendőrségi sajtószóvivőtől. Két fiatalember ugyanis „véletlenül” nekitolta a vásárlásból hazaigyekvő, és épp telefonáló férfinek bevásárlókocsijukat, és miközben sűrű bocsánatkérés közepette érdeklődtek, hogy nem sérült-e meg, vélhetően ennek során emelték ki észrevétlenül a nyitott kabátja belső zsebéből az irattartóját. A sértett már csak otthon vette észre, hogy az már nincs a zsebében. Bolti szarkát sikerült tetten érni az egyik szegedi hipermarketben. Egy 64 esztendős nő akart kozmetikai cikkeket fizetés nélkül magával vinni úgy, hogy azokról az áruvédelmi etikettet leszedte. Ezáltal a szabálysértési értékre elkövetett lopás – mivel azt úgymond dolog elleni erőszakkal követték el – bűncselekmény lett - áll még a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.