Sport

Labdarúgás: Volán-iksz a "kis" KTE ellen + FOTÓK

Labdarúgás: Volán-iksz a "kis" KTE ellen + FOTÓK

2011. február 12., szombat
Labdarúgás: Volán-iksz a "kis" KTE ellen + FOTÓK
Harmadik edzőmeccsét játszotta szombaton a Tisza Volán SC Szeged NB III-as labdarúgócsapata. Mórocz Zsolték a Kecskeméti TE II. gárdáját látták vendégül, s ahogy a bajnokság őszi szezonjában, úgy most is döntetlenre végeztek a Bács megyeiekkel. Az első félidőben a Kecskemét futballozott mezőnyfölényben, mégis a hazaiak alakítottak ki több gólhelyzetet. Az egyiket értékesíteni is tudták, a szerb center, Branko Bozovic góljával szereztek vezetést, s előnnyel is vonulhattak a szünetre. A fordulást követően is a kék-feketék előtt adódtak lehetőségek, ám Buzási Péter több alkalommal is rossz megoldást választott. Aztán kialakult egy kis adok-kapok, a mintegy negyedórás "hirigbe" a szegediek is belementek, de a vendégek jöttek ki jobban belőle, hiszen egy büntetőből sikerült egyenlíteniük. Az utolsó percek kiegyenlített küzdelmet hoztak, az eredmény már nem változott. Ősszel ugyancsak a Felső Tisza parton 2-2-re végeztek a bajnokságban, most 1-1-gyel zártak a felek. A Volán hétvégi programja egyébként némiképpen módosult. Vasárnap 11 órakor eredetileg a Fábiánsebestyént fogadták volna, ám a megyei II. osztályú együttes több játékosa elkapta az influenzát, így le kellett mondaniuk a derbit. Hamar meglett azonban a helyettes, a Tápé ESK ugrott be, így őket láthatja majd a kék-feketék ellen, aki délelőtt kilátogat a Felső Tisza partra.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Tisza Volán SC Szeged - Kecskeméti TE II. 1-1 (1-0). Szeged, Felső Tisza parti stadion. Szeged: Dongó - Pénzváltó, Boldizsár, Szabó A., Grünvald - Vágó, Szilágyi - Buzási, Bursac, Végh - Bozovic. Csere: Czirják (kapus), Mészáros, Kéri, Beretka, Kazi. A hazai gólszerző: Bozovic. Buchholcz Gábor: "Az első játékrészben nekünk volt több helyzetünk, a másodikban az ellenfélnek, így az eredmény az összkép alapján reális. Fejben kell még megtanulnunk átvészelni azokat a negyedórákat, mely most a második félidőben a vendégek egyenlítését eredményezte. Kiemelném Szabó Attilát, aki belső védőként egyik legjobbunknak bizonyult, illetve Branko Bozovicot, aki nemcsak jól muzsikált, hanem gólt is szerzett."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.