Sport

Labdarúgás: az Újszentes nyerte a sándorfalvi kupát + FOTÓK

Labdarúgás: az Újszentes nyerte a sándorfalvi kupát + FOTÓK

2011. február 12., szombat
Labdarúgás: az Újszentes nyerte a sándorfalvi kupát + FOTÓK
A román harmadosztályú Újszentes győzelmével zárult a négy gárda részvételével megtartott szombati nemzetközi felkészülési torna Sándorfalván. A viadalon kétszer harmincperces meccseket vívtak a csapatok. Rögtön az első összecsapás meglepetést hozott, ugyanis a rendező Sándorfalva SK 1-0-ra verte az NB III-as KITE-Szegedet, mely némiképpen eltaktikázta magát, s ziccereit is elrontotta. Miután vezetést szereztek a hazaiak, Major László tanítványai bepánikoltak, s szétestek, nem tudtak újítani. A második elődöntőben Sándorfalva romániai testvérvárosa, Újszentes román harmadosztályú alakulata magabiztosan intézte el a Kisteleket. A remek hangulatú esemény a helyosztókkal folytatódott a műfüves pályán. A kék-fekete-zöldeknek a "bronzcsatában" sikerült a javítás, négy góllal bizonyultak jobbnak a megyei I. osztály listavezetőjénél. A fináléban a "testvérek" feszültek egymásnak. Az érdekes, színvonalas, küzdelmes meccsen az Újszentes jutott előnyhöz, majd egyenlített a Sándorfalva. A bánátiak a végén találtak egy gólt, így ők lettek a tornagyőztesek. Az eseményen a szervezők forralt borral is kedveskedtek a nézőknek. A KITE-Szeged a következő edzőmeccsét kedden 18 órától a megyei I. osztályú Kiskundorozsma ellen játssza majd a Felső Tisza parti stadionban.

A felkészülési torna eredményei:

Elődöntők: Sándorfalva SK – KITE-Szeged 1-0 Újszentes – Kisteleki TE 5-0 A 3. helyért: KITE-Szeged - Kisteleki TE 6-2 Döntő: Újszentes - Sándorfalva 2-1

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.