Gazdaság

Kubatov Gábor lehet az FTC elnöke

Kubatov Gábor lehet az FTC elnöke

2011. február 21., hétfő
Kubatov Gábor lehet az FTC elnöke

A Ferencvárosi Torna Club elnöksége hétfői ülésén Kubatov Gábort, a Fidesz országos pártigazgatóját jelölte az egyesület új elnökének.

Kocsis Máté

, az FTC alelnöke, a VIII. kerület polgármestere elmondta: Kubatov péntekig kért haladékot, hogy választ adjon a felkérésre, mivel egyeztetni szeretne a szakosztályok vezetőivel és az anyaegyesületnél fontos szerepet betöltő személyekkel. A sajtótájékoztatón szóba került a labdarúgóklub jövője is, ezzel kapcsolatban Kocsis Máté elmondta: az FTC elnökségét nagyon meglepte az, a vasárnap az interneten megjelent a hír, miszerint Berki Krisztián korábbi vezérigazgató visszatért a Zrt.-hez, ám egyelőre erről semmilyen megerősítést nem kaptak. Így - habár érdeklődnek a labdarúgócsapat visszavásárlása iránt - egyelőre azt sem tudják, kivel kellene tárgyalóasztalhoz ülni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.