Sport

Kosárlabda: döcögős Kosársuli-győzelem Budafokon

Kosárlabda: döcögős Kosársuli-győzelem Budafokon

2011. február 22., kedd
Kosárlabda: döcögős Kosársuli-győzelem Budafokon

Nehezen indult az EnterNet Vásárhelyi Kosársuli Budafok-Csepel elleni vasárnapi bajnokija. A kék-sárgák a második és a harmadik negyedben szakították le ellenfelüket, így született meg a 92-85-ös győzelem. Az összecsapás hőse újra Mócsai Milán volt, aki huszonöt pontot szerzett.

Az első negyedben fej-fej mellett haladtak a csapat, a Kosársuli szokatlanul sok pontot kapott. Ennek volt köszönhető az is, hogy a periódus végén 25-25 állt az eredményjelzőn. A Budafoknál

Kovács Ádám

brillírozott, aki teljesen tarthatatlan volt. Abban, hogy Utasiék nem tudták lerázni ellenfelüket a szokatlanul kisméretű pálya is közrejátszott.

Elek András

tanítványai a következő két játékrészben összeszedte magát és magabiztos, tizenkilenc pontos előnyre tettek szert.

Kukla

és

Mócsai

a második tíz perc elején nagy formát mutatott: ketten együtt tizenöt pontot szereztek három perc alatt. Később az egész csapat felzárkózott melléjük, így el is dőlt a mérkőzés sorsa. Az ellenfélnél a

Kovács, Károly, Pásztor

trió teljesített nagyot. Az általuk szerzett összesen hatvanhat pontnak és a játékvezetői közreműködésnek köszönhetően a tabella utolsó előtti helyén álló együttes tízen belülre került. Az EnterNet Vásárhelyi Kosársuli legközelebb február 26-án szombaton 18 órakor lép pályára, akkor a Baja érkezik a Hódtói Sportcsarnokba.

Budafok-Csepel – EnterNet Vásárhelyi KS 85-93 (25-25, 20-28, 14-25, 26-15)

Budapest. Vezette: Gaál I., Menyhárt F.

Kosársuli:

Dani 11/3, UTASI 14/6, MÓCSAI 25, Vas 10/3, Babut 12/3.

Csere:

Szilágyi 7, Böszörményi 2, Kukla 12, Schéda.

Vezetőedző:

Elek András.

Segédedző:

Kis Sándor. Elek András:

"A szokatlan körülmények ellenére lelkesedésünknek köszönhetően sikerült hozni a kötelező győzelmet."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.