Sport

Kézilabda: makói győzelem a megyei rangadón

Kézilabda: makói győzelem a megyei rangadón

2011. február 24., csütörtök
Kézilabda: makói győzelem a megyei rangadón
Vasárnap folytatódott az NB II-es nő bajnokság. A KSZSE Makón lépett pályára és szenvedett vereséget a kiválóan felkészült, motivált ellenféllel szemben. "A makóiak ellen nagyon kemény mérkőzésre számítottunk, de a vereség eshetősége nem fordult meg a fejünkben. A héten a felkészülésünk nem volt zökkenőmentes, és komoly hátrányt jelentett, hogy csupán 20 percünk volt bemelegíteni. Ez mind nem magyarázat a vereségre, hiszen 20 lőtt góllal sehol sem tudunk rangadót nyerni, ahogy Gera Norbert is mondta. A támadó játékunk nagyon bizonytalan volt, a sok pontatlan passz miatt nem egy labdát el is adtunk. A hazaiakat sem kellett félteni, több szegedi lány orrát is megtalálták… A játékvezetők úgy osztogatták a kiállításokat mindkét oldalon, mint a cukrot, a második félidőben szinte nem is volt olyan perc, amelyben teljes csapatok álltak volna a pályán egymással szemben. A vereség nagyon rosszul érintett mindenkit, a jövő heti mérkőzést viszont kötelezően hoznunk kell" - mondta Szalma Dóra, a KSZSE hálóőre.

Női kézilabda NB II Dél-keleti csoport, 16. forduló:

Makó, 200 néző. Vezette: Hirth, Kovács. Marosmenti NKSE - Kézilabda Szeged SE 24-20 (13-11)KSZSE: Szalma D. - PUHALÁK 6, Draxler O. 3, HOMOKI 4, SZABÓ 1, Szalma, Horváth 2. Csere: Almási (k), Tótváradi, Miklós, Grandjean 2, TÖRÖK 2, Sebestény. Vezetőedző: Gera Norbert. Gera Norbert: "Nagyon sok 'Ha...'-val kezdődő mondatot tudnék mondani a mérkőzéssel kapcsolatban amivel más lehetett volna az eredmény. Ami viszont tény 20 lőtt góllal idegenben nem lehet rangadót nyerni. Nagyon akartak és becsülettel küzdöttek a lányok azonban ez most nem párosult jó játékkal. A kihagyott helyzeteink és a technikai hibáink száma meghaladta a 20-at, ezt pedig ezen az estén nem bírtuk el a nagyon lelkesen játszó hazai csapat ellen."

Női kézilabda NB II Dél-keleti csoport, 16. forduló, ifjúsági mérkőzés:

Marosmenti NKSE - Kézilabda Szeged SE 25-27 (14-10) Makó, 100 néző. Vezette: Hirth, Kovács. KSZSE: Mészáros - Bernátsky 6 , Répás 1, Tótváradi 4, Giricz 2, Sebestény 4, Kis 3. Csere: Habenyák (k), Deák 1, Koltai, Horváth, Puhalák 6. Vezetőedző: Gera Norbert. Gera Norbert: "Nagyon gyengén és szégyenteljesen játszott a csapat. Lebecsülték játékosaim az ellenfelet akik lelkes játékukkal a végjátékig szorossá tudták tenni a mérkőzést. Gratulálok a makói csapatnak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.