Sport

Kézilabda: egygólos SZKKSE-vereség a Gyöngyöstől

Kézilabda: egygólos SZKKSE-vereség a Gyöngyöstől

2011. február 14., hétfő
Kézilabda: egygólos SZKKSE-vereség a Gyöngyöstől

Szombaton megkezdte a tavaszi szezont a Szeged-Dorozsma-Algyő KSE csapata. A jelenleg második helyen tanyázó Gyöngyösi FKK együttesét fogadták a szegedi lányok.

Kemény összecsapást láthattunk, nagy lendülettel kezdett mindkét csapat, azonban a gyöngyösiek megléptek, és a játékrész 14-18-as állással fejeződött be. A szünet alatt a hazaiak összeszedték magukat, lassan felzárkóztak, majd vezetésre tettek szert. Ám a sok kiállításnak köszönhetően lemorzsolódott az előny, és a végjátékra fej-fej mellett haladt a két együttes. Sajnos ebből a küzdelemből az ellenfél került ki győztesen: 28-29-cel zárult a mérkőzés a Gyöngyös javára.

Női kézilabda NB I/B 15. forduló:

Szeged KKSE-Algyő - Gyöngyös 28-29 (14-18)

Szeged, 250 néző. Vezette: Kolarovszki, Szabó

Szeged KKSE-Algyő:

Dobó, Mészáros 1, Varga 4, ASZTALOS 9,SZÖGI 6, Szombati 3, GAÁL 5.

Csere:

Márton, Vadászy, Dávid, Ács, Szíjj , Vér.

Vezetőedző:

Dankó Ervin. Dankó Ervin:

„Sajnos nem tudtuk felborítani a papírformát. A profibb csapat nyert. Egy ponton veszítettünk igazán az a gyors lerohanás. A csapat küzdőképességéhez gratulálok.”

Két utánpótlás-korosztály részére is megyei forduló volt a hétvégén. A 2000-es születésű lányok Hódmezővásárhelyen küzdöttek a továbbjutásért a HLKC, valamint a KSZSE csapatával. Egyenlőre győzött a papírforma, az SZKKSE lányai ugyan kikaptak, de így is elismerést váltott ki a HLKC részéről a "csupaszív, szimpatikus" játékuk. A 98-asok és 97-esek az 1997-es korosztály két csoportelső csapataként várták a felsőházi keresztjátékot. Reggel mindjárt kezdésnek a kisebbek a KSZSE 97-es csapatát kapták. Kezdetben érvényesült a részben idősebb csapat akarata, majd az SZKKSE szívós munkával, kitartással az ellenfél fölé kerekedett, és végül ötgólos győzelemmel harcolták ki a továbbjutást. A nagyobbak a Kistelek ellen magabiztosan, végig vezetve nagy arányú győzelemmel kerültek a régió döntőbe. Már csak az elsőséget kellett "házon belül" eldönteni, végül a képzeletbeli aranyérem végül a 97-eseké lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.