Gazdaság

Hulladéktendert nyert a szegedi cég

Hulladéktendert nyert a szegedi cég

2011. február 21., hétfő
Hulladéktendert nyert a szegedi cég

27 település szilárdhulladék lerakójának rekultivációs munkáihoz kapcsolódó kommunikációs tevékenységére írt ki tendert a Dél-alföldi Térségi Hulladékgazdálkodási társulás. A legjobb ajánlatot a Factory Creative Studio kreatív ügynökség és szoftverfejlesző vállalat tette. A tízéves szegedi cég négy ajánlattevőt - köztük a Noguchi & Peterst - utasított maga mögé.

A Factory Creative Studio az elmúlt évtizedben munkái meghatározó részét a televíziós ipar számára készítette, főbb ügyfelei a Sony Pictures Television, az HBO CE és a Disney Digital. A tervezőgrafikai, kreatív ügynökségi, kommunikációs és reklámipari munkák mellett jelentős a K+F tevékenység, valamint az szoftver és újplatform fejlesztés. A Factory tavaly zárta legeredményesebb üzleti évét. Ennek köszönhető az is, hogy irodát nyitott Budapesten az Eiffel-irodaházban, hogy a cég létszámát idén 20 százalékkal, szegedi irodaházát pedig másfélszeresére bővíti. A Factory által most elnyert kommunikációs megbízás értéke 11,3 millió forint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.