Közélet

Hagyó elhagyott 40 kilót

Hagyó elhagyott 40 kilót

2011. február 19., szombat
Hagyó elhagyott 40 kilót

Hagyó Miklós, látványosan lefogyva jelent meg legutóbbi tárgyalásán. A volt szocialista politikus - az ügyvédei által kiszabadítására indított internetes oldal szerint - 40 kilót fogyott, így súlyának 30 százalékát elvesztette az elmúlt kilenc hónap alatt. Eszerint 134-ről karcsúsodott 94 kilósra - írja a Blikk.

A változás oka a koszt, mivel a börtönben naponta nettó négyszáz forintból teremtik elő a reggelit, ebédet és a vacsorát. A fizikai munkát nem végző rabok étrendje biztosítja a napi mintegy kétezer kalóriát. „Húst csak vasárnap és ünnepnapokon kapunk, akkorát, mint a fél tenyerem. Parizerből egy szelet az adag. Egyedül a kenyéren nem spórolnak, abból fél kiló a napi adag. De a rabok leginkább az otthonról kapott csomagot és a kéthetente a büfében vásárolt élelmiszereket eszik" - mondta egy volt rab, pedig

Hagyó Miklós

korábban maga ismerte el: nagyon szereti a párizsit. (Forrás:

Heti Válasz

)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.