Sport

Nemzetközi futballtorna lesz Sándorfalván

Nemzetközi futballtorna lesz Sándorfalván

2011. február 4., péntek
Nemzetközi futballtorna lesz Sándorfalván

Közös felkészülési tornát szervez február 12-re a KITE-Szeged, a Sándorfalva SK és a Kisteleki TE. A három szerevező csapaton kívül Sándorfalva erdélyi testvérvárosa, Újszentes román harmadosztályban játszó együttese is részt vesz a kupán, ami a városi műfüves pályán délelőtt 10 órakor kezdődik a Sándorfalva – KITE-Szeged összecsapással – erről sajtótájékoztatón adtak hírt a szervezők a Millenniumi kávéházban.

„A Csongrád megyei labdarúgás régi szép hagyománya, hogy a megye élcsapata minden tőle telhető módon segíti az alacsonyabb osztályú csapatok működését, játékosokat nevel ki, edzőmeccseket ad, tornákat szponzorál… A többiek cserébe, ha felnő náluk egy tehetség, örömmel indítják őt a magasabb osztály felé. E gondolatok is vezérelték a KITE-Szeged, a Sándorfalva SK és a Kisteleki TE vezetőit, amikor megszervezték a 'Sándorfalva Felkészülési Torna 2011' elnevezésű mérkőzéssorozatot, melyhez a sándorfalvi önkormányzat jelentős támogatást adott” – nyilatkozta portálunknak

Nógrádi Tibor

, a Magyar Labdarúgó Szövetség területi igazgatója. A szervezők elmondták, hogy a belépés díjtalan, sőt minden szurkolónak egy pohár forralt borral kedveskednek majd. A mérkőzések játékideje 2x30 perc.

A február 12-i torna programja:

10.00: Sándorfalva – KITE-Szeged 11.15: Újszentes – Kisteleki TE 12.30: Mérkőzés a 3. helyért 13.45: Mérkőzés az 1. helyért 15.30: Beszélgetés és babgulyás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.