Sport

Elődöntős magyarok a rövidpályás gyorskorcsolya vk-n

Elődöntős magyarok a rövidpályás gyorskorcsolya vk-n

2011. február 12., szombat
Elődöntős magyarok a rövidpályás gyorskorcsolya vk-n

Bejutott az 1500 méteres szám elődöntőjébe pénteken Heidum Bernadett a rövidpályás gyorskorcsolyázók Moszkvában zajló Világkupa-versenyén.

A januári Európa-bajnokságon összetettben ezüstérmes magyar 1000 méteren is továbbjutott, így érdekelt lesz a szám szombati negyeddöntőjében, akárcsak

Keszler Andrea. Darázs Rózsa

mindkét távon,

Lajtos Szandra

pedig 1000 méteren állt rajthoz, ők a szombati reményfutamokban folytathatják a küzdelmet. Az 1000 méteres selejtezős futamában kizárt Huszár Erika 500-on továbblépett, így ott ő érdekelt lesz a negyeddöntőben. Keszler és Lajtos az 500-as reményfutamokban folytatja szombaton. A férfiaknál

Knoch Viktor

és

Burján Csaba

sem lépett tovább a selejtezőből, előbbi 1500-on és 500-on, utóbbi 1500-on és 1000 méteren szerepel tovább a reményfutamokban. A Huszár, Darázs, Heidum, Keszler összetételű női váltó a pénteki nap záróversenyén a kanadaiak mögött futamában második lett az amerikaiakat és a németeket megelőzve, ezzel bejutott a szombaton sorra kerülő elődöntőbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.