Bulvár

A jövő hét közepéig tart az enyhe idő

A jövő hét közepéig tart az enyhe idő

2011. február 5., szombat
A jövő hét közepéig tart az enyhe idő

A jövő hét közepéig folytatódik a tavaszias, enyhe időjárás, a hét második felétől pedig ismét hidegebbre fordul az idő - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa.

Szombaton többórás napsütés volt az ország nagy részén,

Bozóki István

meteorológus ugyanakkor elmondta: a 22,5 Celsius-fokos rekordnak, amelyet 2004-ben mértek ezen a napon Szentgotthárdon, közelében sem volt a szombati hőmérséklet: az északkeleti országrészben fagypont körül alakult, az ország nagy részén 5-10 Celsius-fok, a nyugati határ mentén pedig kevéssel 10 fok felett volt a levegő hőmérséklete. A folytatásban marad az enyhe idő: vasárnap északkeleten változóan felhős, másutt gyengén felhős idő várható, csapadék nem lesz. A hőmérsékleti maximum országosan 9-14 fok között alakul, északkeleten azonban ennél kevesebb, 6 fok várható, északnyugaton viszont akár 15-16 fokig is felmelegedhet a levegő. Mindez az évszakhoz képest enyhe időnek mondható - emelte ki Bozóki István, hozzátéve, hogy az enyhe időjárás a jövő hét közepéig tart.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.