Bulvár

Zöld Iroda vándorkiállítás és képzés a TIK-ben

Zöld Iroda vándorkiállítás és képzés a TIK-ben

2011. január 11., kedd
Zöld Iroda vándorkiállítás és képzés a TIK-ben

A Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központja megnyitása óta nagy hangsúlyt fektet a környezettudatosságra, a fenntartható fejlődésre, a társadalmi felelősségvállalásra. Ezért is ad otthont a Zöld Iroda vándorkiállításnak és képzésnek 2011. január 17-21 között.

Az egyetemnek közel 7 ezer munkavállalója, több mint 28 ezer hallgatója van, akikből több ezer fő napi szinten megfordul TIK-ben. Egy ekkora tömeget megmozgató intézmény nem mehet el a mellett a tény mellett, hogy napjainkban a környezet védelme, annak népszerűsítése nagyon fontos feladat. Fontosnak tartják továbbá a központ közel 300 munkatársa esetében a környezettudatos magatartás, gondolkodás erősítését; a többi egyetemi egység számára a példamutatást, a jó gyakorlatok megteremtését is. Tevékenységük elismeréseként a központ igazgatósága a KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdálkodásért által 2009-ben meghirdetett Zöld Iroda versenyen elnyerte a „2009 Legtöbbet Zöldült Irodája” díjat, míg 2010-ben Kreativitás különdíjban részesült, további három egyetemi egységgel közösen indulva (HSZI, GTK Dékáni Hivatal, Rektori Hivatal). A TIK a KÖVET Egyesület tagja. A KÖVET Egyesület ezért is tartja Zöld Iroda képzését és vándorkiállítását a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központban 2011. január 17-21 között. A rendezvény célja a környezet- és emberbarát munkahely kialakításának bemutatása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.