Közélet

Továbbra is Sukorón akar kaszinót építeni a King’s City

Továbbra is Sukorón akar kaszinót építeni a King’s City

2011. január 4., kedd
Továbbra is Sukorón akar kaszinót építeni a King’s City

Ragaszkodik a sukorói helyszínhez a King's City. A befektetői csoport közleményében jelezte, hogy az állammal kötött 2009-es koncessziós szerződés alapján a tervezett játékkaszinóját a tervezett helyszínen akarja felépíteni, és a szükséges okiratokat benyújtotta az illetékes minisztériumhoz – olvasható a hírTv honlapján.

A dokumentumban azt is kérik, hogy a kormány állítsa vissza a beruházás nemzetgazdasági szempontból kiemelt státusát, és fizessék ki azt a 2,6 milliárd forintos állami támogatást is, amire a Bajnai-kabinet szerződött. A sukorói ingatlan telekcseréje miatt a nemzeti vagyonkezelő volt vezérigazgatóját,

Tátrai Miklóst

és értékesítési igazgatóját,

Császy Zsoltot

gyanúsították meg hűtlen kezeléssel. Az eljárás adatai szerint a kaszinó beruházás előkészítése közben 1 milliárd 327 millió forint kár érte a magyar államot. (Forrás:

hirtv.hu

)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.