Bulvár

Tizenkét határsértő két nap alatt

Tizenkét határsértő két nap alatt

2011. január 7., péntek
Tizenkét határsértő két nap alatt

Két nap alatt 12 határsértőt fogtak el a szegedi határrendészek – közölte Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Szerdán dél előtt nem sokkal egy helyi lakos riasztotta a határrendészeket, hogy három feltűnő ruházatú idegent lát a mórahalmi autóbusz-állomáson. A járőrök gyorsan a helyszínre érkeztek, ahol az igazoltatás során kiderült, hogy az egy palesztin és a két algír férfi illegális határátlépő. Eseménydús volt a csütörtöki nap is a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járőreinek. Két iránit a mórahalmi, két palesztint, egy tunéziait, egy algírt, két irakit a röszkei zöldhatárban kaptak el a járőrök, amint tiltott módon lépték át az államhatárt. A mai napon sem kellett sokat várni a határsértőre, ugyanis éjfél után nem sokkal egy ismeretlen személy tűnt fel a határban, akit a hőkamera fedett fel. A szerdán elfogott két iráni ügyében büntetőeljárás, míg a többi határsértő ügyében idegenrendészeti eljárás indult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.