Közélet

Thürmer: A diszkóbaleset a tőkés Magyarország tragédiája

Thürmer: A diszkóbaleset a tőkés Magyarország tragédiája

2011. január 18., kedd
Thürmer: A diszkóbaleset a tőkés Magyarország tragédiája

Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke a szombat éjszaka történt, három halálos áldozatot követelő Nyugati téri tragédiáról kijelentette: "Osztozunk a családok fájdalmában, hiszen akár a mi gyerekeink is ott lehettek volna. Támogatjuk, hogy a kormány azonnali jogi intézkedéseket tervez a szórakozóhelyek normális működésének szabályozására."

Thürmer

közleményében arról is ír, a tragédia nem csupán jogi és technikai kérdés. "Az elmúlt 20 évben a tőkés rendszer tönkretette a fiatalok kulturált szórakozásának, a szabad idő értelmes eltöltésének szinte minden lehetőségét. Drága a mozi, a színház, megfizethetetlen a sport. Nincsenek állami szervezetek, amelyek felelősek lennének a fiatalok életéért. A tragédia a tőkés Magyarország tragédiája, gyors és alapvető változásokra van szükség" - hangsúlyozza a Munkáspárt elnöke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.