Sport

Teljes kerettel készül a Vasas a szombati tornára + JÁTÉK!

Teljes kerettel készül a Vasas a szombati tornára + JÁTÉK!

2011. január 12., szerda
Teljes kerettel készül a Vasas a szombati tornára + JÁTÉK!

Szombaton kerül sor a Borsodi Teremlabdarúgó-bajnokság 2. fordulójára, melynek Szeged, azon belül az újszegedi sportcsarnok ad otthont. A rendezvényen a házigazda KITE-Szeged együttese többek között a Vasas élvonalbeli csapatával is megmérkőzik majd. Játsszon velünk és nyerje meg a naponta kisorsolt két belépőjegy egyikét!

2005 után kerül sor újra a labdarúgó NB I és NB II csapatainak tavaszi szezonra felkészítő téli teremlabdarúgó-tornájára Borsodi Teremlabdarúgó-bajnokság néven. Szeged városát az a megtiszteltetés érte, hogy - bár élvonalbeli labdarúgóklubbal, sajnos, évek óta nem rendelkezik - otthont adhat a sorozat második fordulójának. A rangos eseményen a Ferencváros, a Vasas, Pápa, Szolnok és Kecskemét elsőosztályú csapatai látogatnak a Tisza partjára, hatodik csapatként pedig a labdarúgó NB III Alföld csoportjának újonca, a KITE-Szeged együttese vesz részt a megmérettetésen.

Antal Péter

, a Vasas labdarúgócsapatának technikai igazgatója megkeresésünkre elmondta, múlt csütörtök óta zajlik a felkészülés, bár különösebben nem gyakorolnak a szombati tornára, a hagyományos edzésterv van érvényben. Az angyalföldiek szervesen építik be az eseményt az NB I-es szezon tavaszi folytatására való felkészülés programjába. "Kisebb játékokat gyakorolnak a fiúk, de külön nem készülünk a teremfoci-bajnokságra. Ez persze nem jelenti azt, hogy, aki csak nagypályán szeret focizni az kihagyhatja, mindenki részt vesz rajta a csapatból aki egészséges és a kerettel tarthat" - mondta Antal Péter. A Szegedhez sok szállal kötődő szakvezetőtől azt is megtudtuk, hogy

Goran Arnaut

megfázása,

Csedomir Pavicsevics

sérülése miatt kényszerül kihagyni a szombati meccseket. Őket leszámítva a Vasas teljes keretével érkezik, ez is mutatja, komolyan veszik és mint az egykori szegedi játékos illetve edző elmondta, fontosnak tartják ezt a téli tornát, nagyon nagy szükség van rá, hogy a tavaszi folytatásra felkészítse a csapatokat. Antal Péter kissé nosztalgiázva tért ki rá, mennyire szereti Szegedet, második otthonaként gondol városunkra, ahol 1972-1976 között játékosként 79 élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára 20 gólt szerezve, majd a '90-es években edzőként vett részt a sportélet fejlődésében. A Vasas technikai igazgatója hozzátette, sajnálja, hogy jelenleg, itt a déli határvégen, a Tisza partján nincs élvonalbeli labdarúgóklub, noha a város és annak futballszerető lakói megérdemelnék, ráadásul sok a tehetséges szegedi fiatal, és rengeteg lehetőség rejlik a szegedi labdarúgásban. A Vasas együttese szombaton 11 óra 15 perckor indul Angyalföldről és várhatóan 13 óra 30 perc magasságában érkezik meg az újszegedi sportcsarnokhoz, 14 óra 40 perctől pedig a nyitómeccsen lép pályára először.

Két belépőjegy vár gazdára!

Játsszon velünk és nyerje meg a naponta kisorsolásra kerülő két belépőjegy egyikét a szombati Borsodi Teremlabdarúgó-bajnokság szegedi mérkőzéseire! Játékunk szerdától péntekig tart, ez idő alatt napi két, azaz összesen hat belépőjegyet sorsolunk ki. Hogyan nyerhet? Mindössze annyit kell tennie, hogy a naponta a tornához kapcsolódóan feltett kérdésünkre kiválasztja az Ön szerint helyes választ, és elküldi azt e-mail címünkre (

szegedma@gmail.com

) még aznap (jelen esetben szerda) 24 óráig. A helyes megfejtéshez kérjük mellékelje telefonszámát, mivel a nyerteseket telefonon értesítjük illetve tájékoztatjuk a jegy átvételének módozatairól.

Mai kérdésünk:

Mely csapatokkal sorsolták egy csoportba a házigazda KITE-Szeged együttesét?

1.) Ferencváros, Vasas 2.) Pápa, Szolnok 3.) Vasas, Pápa

Amennyiben mégsem nyerne...

Akikre netalán mégsem mosolyogna rá Fortuna, de szeretnének nézőként jelen lenni az idei év legrangosabb szegedi teremlabdarúgó-tornáján, azok se csüggedjenek! Jegyek 1500 forintos egységáron kaphatók a CSLSZ székházában (Szeged, Közép fasor 1-3.), a Profi Fotó szaküzletében (Szeged, Tisza Lajos krt. 52.) valamint az újszegedi sportcsarnokban (Szeged, Temesvári krt. 33.). 1000 forintos, családi kedvezményű jegyek kizárólag a CSLSZ székházában vásárolhatók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.