Bulvár

Szilveszter napi ékszerlopás – egymillió a nyomravezetőnek

Szilveszter napi ékszerlopás – egymillió a nyomravezetőnek

2011. január 18., kedd
Szilveszter napi ékszerlopás – egymillió a nyomravezetőnek

A december 31-re virradóra az egyik szegedi ékszerüzletben történt lopás ügyében a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a nyomravezetőnek 1.000.000 forint jutalmat tűzött ki, mely összeget a boltot üzemeltető cég ajánlott fel – tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Mint ismeretes, december 31-re virradó éjjel az

egyik szegedi áruház ékszerüzletébe

ismeretlenek a tetőn keresztül bejutottak, és nagyobb mennyiségben arany- és ezüstékszereket vittek el. A kár több tízmillió forint. A rendőrség jelenleg is nagy erőkkel folytatja az adatgyűjtést, tanúkutatást. Emellett várják mindazon személyek jelentkezését is, akiknek bármiféle tudomásuk van a tettesek kilétéről, hogy hívják munkaidőben a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályát a 62/562-400-as szám 13-40-es mellékén, munkaidőn túl pedig a 107-es, 112-es segélyhívókat, illetőleg a TELEFONTANÚ 06/80/555-111-es számát. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki a közreműködésével közvetlenül hozzájárul a díjkitűzés céljának eléréséhez. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A főkapitány a díjkitűzés visszavonásának jogát fenntartja. Az esettel kapcsolatban a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja az eljárást ismeretlen tettes(ek) ügyében lopás bűntett elkövetése gyanúja alapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.