Bulvár

Szerbiai nő bolgár útlevéllel és olasz személyivel

Szerbiai nő bolgár útlevéllel és olasz személyivel

2011. január 13., csütörtök
Szerbiai nő bolgár útlevéllel és olasz személyivel

Két személy is hamis okmányokkal akart a határon átjutni szerdán a Röszkei Határátkelőhelyen – tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Egy 21 esztendős szerbiai nő először egy bolgár útlevelet adott át a határrendésznek, melyről hamar kiderült, hogy azt meghamisították. Ezt követően egy olasz személyi igazolvánnyal próbálkozott, ám ennél is lebukott, ugyanis a benne szereplő adatok nem egyeztek az általa bemondott adataival. A másik személy pedig egy 29 esztendős albán férfi volt, aki hajnalban érkezett egy német busz utasaként a határátkelőhelyre. Személyazonosságát albán útlevéllel, valamint litván vezetői engedéllyel és személyi igazolvánnyal akarta igazolni, ám utóbbi kettőről kiderült: azok hamisítottak. Mindkettejükkel szemben közokirat-hamisítás gyanújával indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.