Bulvár

Sokba került az ajándék

Sokba került az ajándék

2011. január 18., kedd
Sokba került az ajándék

Újabb módszerrel csaltak ki nagyobb összeget egy idős asszonytól tegnap Szegeden - tudtuk meg Tuczakov Szilvána rendőrségi szóvivőtől.

Egy megnyerő külsejű nő két ágyneműgarnitúrával kéredzkedett be a 84 éves néni lakásába, ahol elmondta, hogy az egészségpénztártól jött, és ezen ágyneműgarnitúrát ajándékba kapja, ám előzetesen 180 000 Ft-ot át kell adnia, amit majd néhány hónap múlva vissza fognak utalni neki. A gyanútlan néni át is adta a pénzt, ám csak később tudatosult benne, hogy átverték. Így az „ajándékba” kapott ágyneműgarnitúra igen sokba került neki. Kérünk mindenkit, de főleg az idős, egyedül élő embereket, hogy ha idegenek bármiféle – akár kecsegtető ­- indokkal kéredzkednének be hozzájuk, legyenek elővigyázatosak és gyanakvóak, ne dőljenek be különféle ajánlatoknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.