Gazdaság

Ötcsillagos mosdók az iskolákban

Ötcsillagos mosdók az iskolákban

2011. január 25., kedd
Ötcsillagos mosdók az iskolákban

Jelentős, egyenként csaknem egymilliós segítséget kapott három általános iskola. A Csongrád, Békés és Bács-Kiskun megyei intézmények mosdóiban a CWS-boco Hungary Kft. minden igényt kielégítő higiéniai eszközeit helyezik el és látják el fogyóeszközökkel.

Egyenként csaknem egymillió forint értékű segítséget kapott három általános iskola. A Békéscsabai 10. sz. Általános Iskola, a Kecskeméti Arany János Általános Iskola és a csanyteleki Szent László Általános Iskola vizesblokkjait kiváló, svájci gyártmányú higiéniai eszközökkel szereli fel és tartja karban, tölti fel, valamint a bejáratok tisztaságát megteremtő szennyfogó szőnyegeket helyez ki és cserél rendszeresen tisztára a CWS-boco Hungary Kft. Az iskolákba kerülő, Paradise termékcsaládhoz tartozó berendezéseket általában nagy forgalmú intézményekbe és épületekbe telepítjük, de rendelt már belőlük ötcsillagos szálloda is − ismertette a részleteket

Unger Zoltán

, a cég értékesítési igazgatója. Tartós eszközökről van szó, melyek bírják az iskolások jelentette napi igénybevételt. Emellett ezek az eszközök egy magasabb higiéniai szintet képviselnek, melyre minden gyerekközösségben szükség van. Nyugat-Európában az iskolákban már természetes, hogy a mosdók ehhez hasonló higiéniai eszközökkel felszereltek. Ott már szinte sehol sincs közös szappan, vagy törölköző. Itthon ez még nem ennyire egyértelmű, de a most indított projekt reméljük, mintaértékű lesz. Mi magunk is tapasztalatot gyűjtünk − tette hozzá a szakember −, hogy az iskolás korosztály hogyan használja, hogyan fogadja az új mosdóhigiéniai kultúrát megteremtő berendezéseket.

A hivatalos átadási időpontok:

Csanytelek: Szent László Általános Iskola, Szt. László u. 4/a Az átadás időpontja: január 26. 10.00 óra Kecskemét: Arany János Általános Iskola, Lukányi János utca 10. Az átadás időpontja: január 25. 9.00 óra Békéscsaba: 10. sz. Általános Iskola, Kazinczy 8. Az átadás időpontja: január 25. 13.00 óra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.