Sport

Szombaton Szegeden futballozik a Fradi

Szombaton Szegeden futballozik a Fradi

2011. január 6., csütörtök
Szombaton Szegeden futballozik a Fradi

A Fradi és a Vasas is pályára lép január 15-én az újrainduló téli teremlabdarúgó bajnokság szegedi állomásán, ahol a várost a KITE Szeged csapata képviseli kiegészülve néhány helyi klub játékosával. Az egész napos műfüves focitornára telt házra számítanak a szervezők.

Ahogy arról már beszámoltunk

három helyszínen hat-hat csapat játszik majd a 19 millió forint összdíjazású Borsodi Teremlabdarúgó-bajnokságon. A selejtezőket három helyszínen – Nyíregyháza, Szombathely és Szeged – rendezik, a döntőt pedig a debreceni Főnix Csarnokban játsszák majd a selejtezők győztesei. Az „Év Terembajnoka” ötmillió forintot nyerhet. A torna rendezője a Magyar Labdarúgó Szövetség, a szegedi selejtező társszervezője pedig a Csongrád Megyei Labdarúgó Szövetség (CSLSZ) és a Szegedi Sport és Fürdők Kft. A szervezők csütörtökön tartottak sajtótájékoztatót, ahol a január 15-i esemény további részleteit ismertették. Szegeden a KITE Szeged mellett öt csapat – Ferencváros, Szolnok, Kecskemét, Pápa és a Vasas –, két csoportban küzd a továbbjutásért. A belépő 1500 forint lesz, de lehet családi és csoportos kedvezményt is igénybe venni. Előbbi két felnőtt és legalább egy 16 év alatti gyermeknél igényelhető, utóbbi pedig 10 fő felett iskolai szervezés keretében. A kedvezményes belépők személyenként 1000 forintba kerülnek majd. A belépőket január 7-től lehet megváltani az országos hálózat keretében minden Libri könyvesboltban, illetve a CSLSZ székházában (Közép fasor 1-3.) és a sportcsarnokban munkaidőben.

Január 15., Szeged

14.40: Szeged – Vasas 15.18: Kecskeméti TE-Ereco – Szolnoki MÁV 15.46: „Városi Futball Legenda” köszöntése 15.50: Vasas – Lombard Pápa Termál FC 16.20: Cheerleader I. bemutató 16.25: amerikai futball-bemutató 16.40: Cheerleader II. csapat bemutató 16.45: Ferencvárosi TC – Szolnoki MÁV 17.15: Cheerleader III. csapat bemutató 17.20: Szeged – Lombard Pápa Termál FC 17.50: Tombolahúzás, „legöregebb, legfiatalabb szurkoló” játék 17.55: Ferencvárosi TC – Kecskeméti TE-Ereco 18.25: Cheerleader bemutató 18.30: DÖNTŐ (A csoport I. helyezettje – B csoport I. helyezettje) 18.58: Eredményhirdetés

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.