Bulvár

Jövő héttől véget ér a "téli tavasz"

Jövő héttől véget ér a "téli tavasz"

2011. január 15., szombat
Jövő héttől véget ér a "téli tavasz"

A hétvégén néhol kisüt majd a nap, de az ország több pontján is esni fog. A jövő hét második felétől folyamatosan csökken a hőmérséklet, a hét végén már havazás is elképzelhető.

A hétvégén eleinte egy hidegfront alakítja az időjárásunkat, amelynek hatására megnövekszik a felhőzet, de hosszabb-rövidebb ideig tartó napsütésre is számítani lehet - mondta az InfoRádiónak Jenki Szilvia meteorológus, hozzátéve: helyenként kisebb záporok is lehetnek. Több helyütt élénk, sőt erős, néhol pedig viharos széllökések kísérhetik a nyugati-északnyugati szelet. A hőmérséklet eleinte meghaladja a sokévi átlagot, de a jövő héten napról-napra gyengül majd a felmelegedés. A jövő hét közepén érkező markáns hidegfronttal azonban nemcsak lehűlés jön, hanem sokfelé erős szélre, szórványos esőzésre, a hétvégén pedig helyenként hózáporra kell számítani. (Forrás:

InfoRádió

)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.