/

Horoszkópmustra – 2011. a tettek éve

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egyik legősibb vágyunk, hogy tudjuk, mit is tartogat számunkra a jövő, hiszen így elkerülhetjük a ránk leselkedő veszélyeket, és felkészülhetünk a jóra. 2011 első három hónapjában érzelmi életünk igencsak hepehupás lesz, áprilistól azonban fordul a kocka. A kínai horoszkóp szerint a Nyúl évébe február harmadikán lépünk, mely pozitív és ösztönző lesz mindannyiunk számára. Ha kíváncsi arra, hogy mit tartogat a 2011-es esztendő, tekintse meg összeállításunkat.

Már az évkezdet is izgalmas változásokat hoz – írja az ezo.tv.hu, hiszen a Jupiter január végén belép a Kosba, ami felpörgeti az eseményeket. Tavasszal várható az igazán jelentős változás, amikor az Uránusz is átlép ebbe a jegybe, és a Marssal, majd a Nappal szinte versenyt futnak egymással a teremtésért és a megújulásért. Aki képes lehetőségeivel élni, s a szíve is a helyén van, megtalálhatja számításait 2011-ben, mely esztendő a tettek éve lesz.
Az év első három hónapjában a fentebb írt változások miatt igencsak mozgékony érzelmi életre számíthatunk. Áprilistól fordul a kocka, a life.hu-n az olvasható, hogy a párban élők leginkább elmélyülést tapasztalhatnak, a párjukat még keresők pedig erőlködés nélkül fognak tudni új alapokat teremteni egy stabil kapcsolathoz.
Ezek az elemzések a felnőttekre vonatkoznak, de természetesen a tiniknek is készült horoszkóp a 2011-es esztendőre.

A Nyúl éve pozitív és ösztönző

A kínai horoszkóp szerint február 3-án lépünk át a következő esztendőbe, a Nyúl évébe, mely 2012. január 23-áig tart. Mozgalmas év lesz, de kedvező a családra nézve és a személyes fejlődés szempontjából egyaránt. Érdemes tudni, hogy olykor a Macska évének is nevezik, de azonos időszakot jelöl. Mivel a személyes fejlődés szempontjából is kiemelt időszak ez, sokakat fog foglalkoztatni az életmódváltás. Mindenkinek számtalan lehetőséget kínál a Nyúl éve, ezért kiemelt szerepe lesz a kezdeményezőkészségnek, illetve annak, hogy kihasználjuk az adódó lehetőségeket.
A Nyúl az ellenálló-képességet szimbolizálja a kínai mitológiában, az európai horoszkópban a Halak csillagjegy megfelelője. Szülöttei szerencsések, hiszen a Nyúl bőkezű, megbízható és tele van kreatív ötletekkel. A kínaiak szerint ők hisznek a barátságban, a családban.
A Nyúl éve nyugodt lesz, kreatív tevékenységek jellemzik, a barátokra, a családra és titkos üzleti ügyekre fordíthatjuk figyelmünket. A Nyúl évének szülöttei ITT tekinthetik meg részletesebb elemzésüket, míg a többi év szülöttei ITT tájékozódhatnak arról, hogy mit is tartogat számukra 2011.

Mit kínál az egyiptomi horoszkóp 2011-re?

Az egyiptomi papok az egyes asztrológiai jegyeket isteneik nevével látták el. Az általuk kidolgozott, nagyjából a dekádokra épülő horoszkópot érdemes összevetni azzal, amit a születési adatok alapján a nyugati asztrológiából már megismert az ember. A jegyekhez feljegyzett isteni tulajdonságok a ma emberére is jellemzőek. Az astronet.hu gyűjtötte csokorba azt, hogy mire is számíthatunk az egyiptomi horoszkóp szerint 2011-ben.
A tibeti horoszkóp szerint születési évünk adja meg az asztrológiai jegyeket, a kilenc határozza meg egész életünket. Hogy mire is számíthat 2011-ben? Az alábbi linkre kattintva megtudhatja.
Ha még több érdekességekre kíváncsi, további horoszkópokat ITT találhat.

Előző sztori

Megalakultak a kormányhivatalok

Következő sztori

Csongrád megyében Szentesen született az első baba + VIDEÓ, FOTÓK