Bulvár

Gázvezetéket vágott át egy munkagép Kisteleken

Gázvezetéket vágott át egy munkagép Kisteleken

2011. január 18., kedd
Gázvezetéket vágott át egy munkagép Kisteleken

Megszüntették a szivárgást annál a gázvezetéknél, amelyet kedd délelőtt vágott át egy munkagép egy kisteleki iskola előtt - közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője az MTI-vel.

A tűzoltóság ügyeletére 8.40-kor érkezett bejelentés arról, hogy egy a közterület-felújítás előkészítő munkáit végző gép átvágott egy 63 milliméteres gázvezetéket a Petőfi utcai iskola előtt - mondta

Tátrai János

. Megelőző intézkedésként az iskolából száztíz gyermeket kellett biztonságba helyezni. A gázszolgáltató szakemberei rövid idő alatt megszüntették a szivárgást, így a diákok visszatérhettek az épületbe, és folytatódhat a tanítás - tudatta a szóvivő.

Tuczakov Szilvána

, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére közölte, hogy a rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.