Bulvár

Egy embercsempész és utasa bukott le Röszkén

Egy embercsempész és utasa bukott le Röszkén

2011. január 12., szerda
Egy embercsempész és utasa bukott le Röszkén

Embercsempész akadt fenn a pénzügyőrök ellenőrzésén kedden Röszkén; a svájci férfi egy koszovóit próbált becsempészni az országba - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtófelelőse szerdán az MTI-t.

Némedi Varga Éva

közlése szerint a röszkei határkirendeltségnél jelentkező svájci állampolgár a pénzügyőrök kérdésére azt mondta, hogy bejelenteni való árut nem visz magával. A nyilatkozatot a pénzügyőrök ugyan elfogadták, de szemügyre vették a jármű belső részét, miután úgy látták, hogy abban nem gyári kialakítású részek vannak. A tételes ellenőrzés során az egyik ülés alatti rejtekhelyről egy koszovói állampolgárságú férfi került elő. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai a sofőrt, valamint a rejtőzködő férfit a rendőrségnek átadták. A sofőr ellen embercsempészet megalapozott gyanúja, a koszovói féri ellen tiltott határátlépés miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.