Közélet

Bútorokkal segítik a vörösiszap-károsultakat

Bútorokkal segítik a vörösiszap-károsultakat

2011. január 19., szerda
Bútorokkal segítik a vörösiszap-károsultakat

A hideg januári napok ellenére sokan már most azt tervezgetik, hogy megunt bútoraik cseréjével miként tudnák otthonaikat még szebbé, kényelmesebbé varázsolni. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat (MMSZ) és a Quattro Mobili együttműködésében a megfelelő állapotú, de már megunt ülőgarnitúrák jótékony célt szolgálnak majd, hiszen a devecseri és kolontári vörösiszap-károsultak otthonait teszik kényelmesebbé. Ennek feltétele, hogy január utolsó 9 napjának egyikén vásárolja meg ülőgarnitúráját, és ehhez 10-15%-os kedvezményt biztosít a Quattro Mobili országos üzlethálózatának valamennyi tagja. Így a felajánlott régi darabok tovább élhetnek a rászoruló családok otthonaiban Devecseren, vagy Kolontáron.

Azok, akik most fontolgatják új kanapé vagy ülőgarnitúra vásárlását, döntésükkel nemes célt is szolgálhatnak. A Quattro Mobili budapesti és valamennyi vidéki áruházában 2011. január 21-29. között megvásárolt új ülőgarnitúra vagy kanapé vásárlása esetén gondoskodik arról, hogy a vásárló jó állapotban lévő használt kanapéja, ülőgarnitúrája a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közreműködésével a vörösiszap-katasztrófa károsultjaihoz jusson el. A használt bútordarab árát beszámítják az újonnan vásárolt árába, így a vevő a 10-15% kedvezmény mellett juthat új kanapéjához. Az új bútordarabot a Quattro Mobili szállítmányozó partnere, a Sprintcamion Zrt. szállítja ki a tulajdonoshoz az ország egész területén. Ekkor kerül sor a régi kanapé vagy ülőgarnitúra elszállítására is. Ezt követően a vörösiszap-károsultak számára felajánlott bútordarabok a Magyar Máltai Szeretetszolgálat központi, budapesti raktárába érkeznek. Az együttműködés keretében összegyűlt, megfelelő állapotú kanapékat folyamatosan szállítják ki a vörösiszap-katasztrófától sújtott Devecser és Kolontár rászoruló családjaihoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.