Egyház

Bölcskei Gusztáv is hirdet igét az egyetemes imahéten + VIDEÓ

Bölcskei Gusztáv is hirdet igét az egyetemes imahéten + VIDEÓ

2011. január 14., péntek
Bölcskei Gusztáv is hirdet igét az egyetemes imahéten + VIDEÓ

Egyetemes imahetet tartanak Szegeden. Vasárnap este hat órakor kezdődik a programsorozat a Kálvin téri református templomban. A Magyarországon közel húsz éve megrendezett, egész hét át tartó eseménysorozatot a Krisztus-hívők egységéért szervezték meg.

Kereskényi Sándor

református lelkész, a Honvéd téri gyülekezet vezetője a Telin TV-ben úgy fogalmazott, azok a felekezetek, amelyek úgy érzik, hogy híveiknek eleget kellene tenniük annak a krisztusi parancsnak, hogy arról ismerje meg őket a világ, hogy egymást szeretik, azok rendszeresen összejönnek, és január utolsó hetében megtartják ezeket az alkalmakat - nemcsak Magyarországon, hanem szerte a világon. Az imahétre Szegedre látogat

Bölcskei Gusztáv

, a magyarországi református egyház zsinatának lelkészi elnöke is, aki hétfőn este hat órakor a dómban fog igét hirdetni. A hét minden napján este hatkor más-más templomban, nem vendéglátó, hanem egy másik felekezet lelkipásztora látja el az igehirdetés szolgálatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.